Afgelopen uren was stress

We hebben het gered. Nu je dit leest ben ik waarschijnlijk onderweg naar een weekend Engeland. Tot de de deadline is het een leuke ervaring om voor een goed doel deze samenwerking te doen met 7 andere fotografen.

2013-02-28 20.24.04

Nu verder

Nu we de aflevering van de portretten gedaan hebben schieten we de campagne in. Het Boekje gaat nu de ontwerpfase in en de content van de Journalistieke teksten worden dit weekend gedocumenteerd.
alle voorbereidingen zijn nu voor de deadline van de drukkers, want 22 maart is onze serie opgenomen om te veilen in het ‘Huis van de stad’ waarvan de opbrengsten naar Warchild gaan.

Ben je erbij?

22 Maart: Op een persoonlijke nooit wil ik de mensen vragen die mij kennen in Gouda ook hun eigen contacten en bedrijven uit te nodigen deze byzondere veiling bij te wonen. Dit is het moment om welkomst ruimtes van bedrijven te voorzien van bijvoorbeeld  een serie Portretten die met Gouda te maken hebben en dan ook nog eens het goede doel ondersteunen.

25 Maart: worden de Portretten in de binnenstad tentoongesteld voor het publiek en kunnen mensen de boekjes kopen voor 12 euro dat volledig naar Warchild gaat!

2013-02-28 20.17.05

Woon je niet in Gouda?

Misschien 1 van je vrienden wel op facebook en als je het leuk vind kan je onze pagina liken waar je ook ander werk kunt zien van de 7 andere fotografen.