Nieuwjaars resoluties.

Januari.

Voor mij zo’n spek en bonen maand. Ik gebruik de maand meestal  om te resetten, want meestal is het wat rustiger in de fotografie.

Ook een maand waarin ik de nieuwjaars resoluties stel en er voorgaande jaren weer achterkom na een tijdje dat die volledig de prullenbak ingaan.

Ditmaal niet.

Ik wordt dit jaar 37 en ik heb weer dat gevoel toen ik 28 was en besloot niet langer meer in loondienst te willen werken.

Dat gevoel dat er wat moet veranderen.

Dit is voor het eerst dat ik mijn plannen voor 2017 met je deel en daarmee wil ik meer gecommitteerd zijn om dat te bereiken, omdat ik het publiekelijk maak in deze blog.

Wat ga ik doen?

Mijn intentie dit jaar is om meer mijn kennis en ervaring die ik heb in de fotografie en video te delen met je, want ik denk dat ik veel mensen kan helpen om meer met beeld te doen en ik denk dat ook veel fotografen een bak met geld en kansen laten liggen omdat ze film nog achterwege laten.

Ik deel je graag mijn plannen voor dit jaar, want ik wil massive actie ondernemen en zaken implementeren die ik te lang heb laten liggen.

De timing is er ook naar, want mijn business draait goed. Ik ben op een punt gekomen dat ik nu bijna 13 jaar bezig ben als ondernemer in de fotografie en 4 jaar als videograaf.

Het wordt tijd dat ik mijn kennis ga delen online zodat ook jij kunt groeien in je business. Niet alleen maar in de zin van meer omzet en meer klanten, want de valkuil hierin is dat je dus nog meer moet werken dan dat je al doet.

Het idee is om je inkomen en vrijetijd te verdubbelen.

Dat is mijn wens en doel voor jou, want ook mijn inkomen is verdubbeld met mijn fotografie en video diensten.

Dit is wat je kunt verwachten op dit blog het komende jaar.

Elke week een blog of een vlog over mijn progressie als online ondernemer. Gericht op aspirant fotografen die hun skills willen verfijnen en extra skills willen aanleren om meer omzet te halen.

Voor wie is dit?

Fotografen en beeldmakers die verder willen komen in hun business.

Wil je dit graag volgen?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en je krijgt elke week in het weekend mijn beste lessen om excellent te worden in je vak.

Wat ik voorelkaar wil boxen en dit is iets waar ik al heel lang naar uitkijk om te doen is een online cursus maken die jou helpt naar een Prolevel in fotografie & film skills, licht, compositie en gear reviews.

Hoe klinkt dat?

En wat zijn jou plannen komend jaar?

By |2017-01-06T12:28:07+02:00January 6th, 2017|Categories: Blog|Tags: |0 Comments

About the Author:

Fotografeert en filmt voor merken, bladen, zzp'ers, communicatiebureaus. Grote interesse in creative ondernemingen en de Indische community op Hoezoindo.nl

Leave A Comment