Wat gaat er gebeuren?

Aanstaande vrijdag 22 maart 2013 gaan onze 40 portretten de veiling in in het nieuwe ‘Huis van de Stad’. Een spannend moment, want we weten totaal niet wat we kunnen verwachten.
Twee kranten in Gouda en de regionale radiozender heeft ruim aandacht besteed aan ons project! Onze facebookpagina loopt als een malle dus kortom, de voortekenen zijn goed.

Waar het om draait..

is dat we met onze opgezette actie een mooi bedrag kunnen doneren aan Warchild. Publiciteit is leuk, maar ondanks alle energie die iedereen in deze actie heeft gestoken heeft is onze actie pas een succes als er daadwerkelijk foto’s en boeken worden verkocht.

Huis van de stad

Huis van de stad

Wat kun jij doen?

Sta je er open voor ons of mij te willen helpen met dit project? We hebben echt een fantastisch boekje gemaakt van alle portretten die de moeite waard is om te hebben,want het geeft je een nieuw beeld over de mensen in Gouda. Daarvan ben ik overtuigd. Het zijn persoonlijke interviews bij de portretten en dat maakt het een heel mooi boek.

Mensen buiten Gouda..

Kennissen en vrienden die mij willen steunen kunnen een boek reserveren door je naam en email naar mij te mailen. De kosten zijn 12 euro en daarmee help je een kind in oorlog.

Huis van de stad Binnen

Mensen in Gouda..

Het eerste moment dat we de boeken kunnen verkopen is 22 maart in ‘Huis van de stad’. Omdat de expositie in combinatie met de veiling is dien je wel even aan te melden. Wij zijn zelf ook aanwezig om je het boek persoonlijk te overhandigen. Vergeet geen contant geld mee te nemen. Uiteraard kan je meegenieten van de veiling en je kan zelfs bieden! Neem vooral vrienden en familie mee. Het is een mooie gelegenheid een dergelijke veiling mee te maken.

Aanmeldingen mogen naar Ester: esther.odems@gouda.nl

Bedrijven & organisaties..

Wees welkom om ons te ontmoeten. Het is tegelijkertijd een bijzondere netwerkgelegenheid en zijn de boeken ideaal om als relatie geschenk aan te schaffen. Bieden op een serie foto’s is een interessante optie om te exposeren in welkomstruimtes in uw bedrijf of organisatie. Met iedere foto of boek helpt u een kind in oorlog. Aanmelden is wenselijk. Mail uw naam en bedrijfsgevens naar Esther. esther.odems@gouda.nl

Op maandag 25 maart exposeren we de foto’s nog aan het publiek pal naast Radio538 waar mensen ook het boek kunnen kopen.
Wij heb er in iedergeval veel zin in ontmoeten je graag dan!

Goudse markt

Goudse markt

 

Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg onze pagina!

AR_Ello_KirstenVos AR_Ello_SaidaFelida AR_Ello_SarahUitman AREllo_MartinReschad AREllo_Sarlertoo_Hsar