Loading...
On Location2015-11-14T11:02:52+02:00

Waar ben ik goed in?

Sharing knowledge is power Dit is een persoonlijk onderzoek naar mijzelf. Ik vraag mijn close contacten wat mijn talenten zijn. Dus mocht je mij kennen en mij ergens heel goed in vinden dan hoor ik dat graag van je. De bedoeling is dat ik uiteindelijk

Hoe sterk is de Lumecube?

De lumecube is een populair kickstarter project geweest. Er zijn voldoende tesvideo's in het engels over de kwaliteit van het licht, maar in deze video wilde ik de bouw testen van het kubusje. Er werd beweerd dat deze zo stevig is dat er een auto overheen

Wat is een alternatief gimball systeem voor mirrorless camera’s?

Al een jaar heb ik een kleinere variant gimball van het merk Feiyutech type MG. Gemaakt voor de spiegelloze camera’s en dslr met een gewicht tot 1,5 kilo en een pancake of standaard kitlens. Micro fourthirds gimball aternatief Als je overweegt te investeren in een gimball,omdat

SUBSCRIBE TO FOLLOW US ON LOCATION