In mijn vorige post heb ik getracht te vragen welke topics je interesseren. Ik ben namelijk van plan om dit een fantastische blog te maken wat gaat over jou interesses in mijn vakgebied.
Ik wil namelijk weten… wat JIJ wilt weten.

Afgelopen weekend was ik naar een 3 daagse business training. Het ging over ‘Wat het voor je betekent om financieel vrij te zijn’ en hoe je dat kunt doen.
Het was de “Financial Freedom” training. Dat is iets wat ik zelf altijd heb willen weten, want op school heb ik in ieder geval geen financiële kennis meegekregen en ik heb altijd al een gat in mijn hand gehad. Deze training helpt je hoe je je (financiële) dromen waar kunt maken en ik vraag me af waar jij van droomt. Is dat een droom wat je ooit werkelijkheid wilt maken? Dat is iets wat me altijd boeit aan mensen. Om te weten te komen hoe de ideale wereld van jou eruit zou zien als je geen belemmeringen had.

 

20141129_202807

 

Tijdens deze training kreeg ik een hint wat een interessante blog zou kunnen zijn voor jou als lezer, want dat hield me afgelopen week bezig sinds de vorige blog.

Op de training waren ongeveer 500 ondernemers waarvan minder dan 5% geen ondernemer was en in loondienst werkten. Deze man die ook in loondienst werkte speelde met de gedachte om een fotografie business te beginnen en was geïnteresseerd in mijn verhaal en hoe ik dat deed. Hij vroeg zich af wat er allemaal bij komt kijken als je van amateur niveau fotografie gaat naar Professioneel niveau gaat.

Ik vroeg hem wat precies zijn aspiraties waren en waar hij met zijn huidige ervaring in de fotografie nu tegenaan loopt.

Vanuit zijn situatie kon ik hem concrete stappen meegeven wat hij kon doen om zijn startfase vloeiender te laten verlopen, want het opbouwen van een geoliede business gaat niet van de een op de andere dag want..

 

Rome is niet in één dag gebouwd.

Ik spreek en adviseer alleen wat ik weet uit eigen ervaring.

En jij?
Dit voorval bracht me op een idee, want is dit misschien een onderwerp wat jou ook interesseert? Of je nu in loondienst zit, partime werkt of fulltime ondernemer bent.
Ik probeer bij jou te polsen wat jij als lezer interessant vindt en hoop ik dat je me wilt helpen om hier een fantastische blog van te maken met de onderstaande vragen:

EN Ik maak het je gemakkelijker dit keer..

 

In plaats van een comment te schrijven kan je aanvinken wat je interesseert.
Als beloning geef ik je een gratis basis cursus fotografie in ruil voor je email adres! (Niet verplicht overigens, je mag annoniem blijven)
En wie weet kan ik jou helpen dichter bij je droom te komen.